Cautare

563 de rezultate pentru "subiecte titularizare teleorman2009" (3.01 secunde)
In presa s-au vehiculat mai multe subiecte. In primul rand, faptul ca nu trebuia sa se judece litigiul privind cine participa din partea Romaniei la Bruxelles.
El incearca cu disperare sa devieze discutia spre subiecte care n-au legatura cu tema referendumului. Cand este vorba despre el si faptele sale, Basescu aduce mereu in propozitie pe altii.
Uniunea intre realitate si aspiratii‘‘ se afla teme legate de evolutii din spatiul zonei Euro, mecanisme de stabilitate si integrare europene, relatiile economice dintre UE si Rusia, sistemul bancar european si subiecte legate de masuri de crestere economica si creare de locuri de munca.
Atentia publica a fost in permanenta deviata de alte subiecte, generate chiar de catre USL, fie ca era vorba de alegatia ca doctoratul premierului ar fi constituit un plagiat, scandalurile numirilor de la invatamant sau mai recent Oltchim.
Aici exista o mare varietate de subiecte. Daca esti in opozitie injuri puterea. Daca esti la putere injuri opozitia. Daca esti traseist injuri sistemul.
Aici exista o mare varietate de subiecte. Daca esti in opozitie injuri puterea. Daca esti la putere injuri opozitia. Daca esti traseist injuri sistemul.
Doar ca mosia este Romanika, dar probabil ca a gasit el prin Vechiul Testament o referire la cine ce drepturi are asupra teritoriului asta, altminteri nu se poate explica aplombul cu care se pronunta asupra unor subiecte care tin de politica interna, in raport direct cu suveranitatea poporului roman.
• Crisu Anastasiu, noul Avocat al Poporului Grupurile parlamentare ale PDL vor decide pe cine vor sustine pentru functia de Avocat al Poporului, a precizat, luni, presedintele PDL, Vasile Blaga, aratand ca propunerea democrat-liberalilor de pana acum pentru acest post a fost Gheorghe Iancu.
Senatorul liberal a subliniat ca premierul nu poate evita anumite subiecte, asa cum a fost cel legat de numirea procurorului, dar crede ca daca jumatate din timpul pe care politicienii, in general, il acorda diverselor "fleacuri politice" l-ar aloca analizei si propunerii unor solutii economice, ar fi mult mai bine."Acelasi lucru pot sa i-l recomand si premierului.
In cadrul conferintei s-au discutat urmatoarele subiecte: 1. "Rolul parlamentelor nationale ale UE si al Parlamentului European in consolidarea democratiei si a drepturilor omului in tarile terte, cu accent pe regiunea mediteraneana";
Cand vine vorba despre revizuiala Constitutiei, avem, de fapt, trei subiecte: ce vrea ala, ce vor astia si ce vrem noi.
Ambasadorul a aratat ca Franta si Romania au abordari similare cu privire la independenta energetica sau la chestiuni privind apararea si ca parteneriatul strategic prevede, de exemplu, "formarea unui grup pentru interactiuni cu privire la unele subiecte importante, cum ar fi tranzitia energetica".
Am intrat intr-o noua era a relatiilor dintre Franta si Romania Premierul francez, Jean-Marc Ayrault, a declarat ca in prezent este o noua era a relatiilor franco-romane, care tine de planul de masuri concrete pentru parteneriatul strategic si cooperarea celor doua tari in subiecte ca PAC, Mali, Siria, acordul comercial al UE cu SUA.
Am fost dintotdeauna adeptul incrancenat al dialogului Putere - Opozitie pe teme fundamentale, subiecte complexe care obliga la concentrarea tuturor opiniilor din orizontul factorilor decizionali.
De cateva zile, intr-o vesela asmutire publica, suntem asaltati pe subiecte in dreptul carora privim nauci, neintelegand care e rostul nostru in ecuatie si de ce suntem fortati sa le suportam.
Nu mai era vorba de datul la intors care se poarta cand e vorba despre subiecte dambovitene, nu ne aflam intr-o situatie in care sa ne luptam cu echivocul, nici nu existau ambiguitati etice, lucrurile erau simple si clare.
Numai ca, spre deosebire de iritarile provocate pe subiecte marginale, de data asta blocajul este pus in fata unui subiect de importanta MAJORA!
Ce subiecte mai aveam? Ca sa le bifam repede pe toate. - Declaratia lui Ponta conform careia condamnarea lui Adrian Nastase este una politica.
Vorbim de subiecte de presa total aberante, referitoare la orientarea externa a tarii noastre. Ele vin intr-un moment in care, prin deciziile Guvernului condus de Victor Ponta, s-a afirmat foarte ferm si clar care este orientarea Romaniei si care este pozitia noastra fata de criza din regiune.
Pe parcursul discutiilor au fost abordate subiecte ce tin de situatia interna din Ucraina, rezultatele recentelor alegeri prezidentiale din statul vecin si perspectivele europene ale Ucrainei.
google-analytics.com